Rólunk

„Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni."
Manfred Kets De Vries

A Rubicon Pharma kft.-t 2011. decemberében két magánszemély alapította.

A vállalatot azzal a céllal hoztuk létre, hogy OTC gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és orvostechnikai eszközöket forgalmazzunk Magyarország területén. Célunk elsősorban olyan termékekkel foglalkozni, amelyek hiányt pótolnak vagy árelőnyt nyújtanak ügyfeleinknek a minőségi piacon.

A termékek kiválasztását minden esetben orvosokkal, gyógyszerészekkel és szakmai szervezetekkel folyamatosan egyeztetjük. A gyógyszertárakkal, nagykereskedőkkel hosszú távú kapcsolatot építünk ki szem előtt tartva a közös érdekeket.
A cég vezetője és egyik tulajdonosa Dr.Torner Tamás orvos, aki 19 év tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezik a magyar gyógyszerpiacon, amelyet Magyarország vezető gyógyszergyártóinak és forgalmazóinak alkalmazásában töltött, különböző beosztásokban.

Partnerünk:

Az 1921-ben alapított Biofarm gyógyszergyár, mely az alkalmazásában álló szakértőcsoporttal együtt közel 100 éve elkötelezett a gyógyításban és az egészség megtartásában.

Biofarm

Biofarm
99 Logofatul Tautu St.,
031212, Bucharest, Romania
www.biofarm.ro

 Pharma Komplex Kft.

1142 Budapest, Ráskay Lea út 44.
Telefon: +36 70 413 2481
info@phramakomplex.hu
pharmakomplex@gmail.com
www.pharmakomplex.hu